Ateneul Tătărași, invitat la Festivalurile de teatru din țară

Created with GIMP

 

La Fălticeni a fost deschisă luni, 1 septembrie 2014, cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”. Evenimentul este organizat de Asociația Fălticeni Cultural.

În perioada 1-7 septembrie 2014  nouă trupe de tineri din toată țară și din Republica Moldova își prezentă cele mai noi producții în fața juriului de specialitate, dar și a iubitorilor de teatru din Fălticeni.

Pe lângă concurs, cele mai importante teatre din țară își prezintă spectacolele în fiecare seară, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

Citeste mai mult pe Newsbucovina.ro: http://www.newsbucovina.ro/evenimente/108181/festivalul-international-de-teatru-pentru-tineret-grigore-vasiliu-birlic-la-a-iv-a-editie-la-falticeni

Ateneul Tătărași a participat, în a doua seară, la Festivalului Internaţional de Teatru “Grigore Vasiliu Birlic” cu piesa de teatru „Cerere în căsătorie”, vodevil într-un act de A. P. Cehov, în regia lui Radu Ghilaș.

Citește mai mult pe http://cronicadefalticeni.com/2014/09/03/cerere-in-casatorie-in-a-doua-seara-a-festivalului-de-teatru/

Distribuție:

Emil COȘERU

Codrin DĂNILĂ

Cezara FANTU

Daniel BÎRLESCU

Mirela ILUCHIANU

 

Scenografie: Cătălin TÂRZIU

Coregrafie Lorette ENACHE, lector univ. dr. UNATC București

Aranjament Muzical: Dragoș COHAL

 

Ateneul Tătărași a răspuns afirmativ invitației la Festivalul Național de Comedie Galați 2014 și va prezenta publicului piesa de teatru „Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov, în regia lui Radu Ghilaș.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în colaborare cu Primăria Municipiului Galați organizează în perioada 20 – 30 octombrie2014, cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Național de Comedie – Galați 2014.

Spectacolul „Cerere în căsătorie” este programat miercuri, 22 octombrie 2014, ora 19.00. Vă așteptăm cu drag pe cei care puteți ajunge la festival!

 

Lasă un comentariu